Veelgestelde vragen

1. ‘Ik / mijn werknemers heb(ben) geen plaats in huis voor een bureau, hoe kan ik toch een goede werkplek creëren?

Wij begrijpen heel goed dat niet iedere woning vrije ruimte beschikbaar heeft voor een enorm bureau. Echter is het kleinste bureau dat wij aanbieden slechts 120 x 80 cm. Mocht een bureau definitief geen optie zijn, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor de levering van alternatieve voorzieningen om toch een zo ergonomisch mogelijke werkplaats te kunnen bieden, middels de levering van bijvoorbeeld een voetensteun en een monitorstandaard die uw medewerkers mogen houden.

2. ‘De bureaus en de stoelen bevallen uitstekend! Kunnen deze overgenomen worden?

Het overnemen van de bureaus en stoelen is zeker mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een offerte en dan komen we er samen ongetwijfeld uit. Dan kijken we gelijk hoe we uw maandelijkse abonnementskosten omlaag kunnen schroeven tot een servicepakket.

3. ‘Hoe bespaart mijn organisatie kosten door een samenwerking aan te gaan met Blije Thuiswerkers?’

De gemiddelde Nederlander woont op 22 kilometer afstand van zijn of haar werkplaats. Met een kilometervergoeding van €0,19 kost u dit maandelijks €167. Onze goedkoopste pakketten beginnen ver onder dit bedrag. U investeert én bespaart tegelijkertijd. Als u overstapt op volledig thuiswerken of gedeelde werkplaatsen, kunt u tevens terugschalen naar een kleiner of geen kantoor, hetgeen weer een reductie met zich meebrengt op vaste uitgaven zoals huur, elektriciteit, water, verwarming, schoonmaakkosten, de kantine, enzovoort. Tegelijkertijd verhoogt u de motivatie alsmede de productiviteit van de thuiswerkers dankzij de leuke geschenken die iedere maand weer bezorgd worden.

4. ‘Wat zijn de eenmalige plaatsingskosten?’

Dit betreft de eenmalige kosten voor assemblage, vervoeren en in de woning plaatsen plus installeren van de bureaus en stoelen. Dit zijn kosten die wij 1 op 1 doorbelasten van de leverancier. De kosten voor het ophalen bij opzegging van een abonnement nemen wij voor onze rekening.

Privacy Settings
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Privacy Settings.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google