Maart actie: Gratis thuiswerkplek advies aan huis

Woonachtig in Rotterdam, Capelle aan den IJssel of omliggenden plaatsen? Profiteer dan van deze tijdelijke actie: tussen 1 en 14 maart kunt u zich aanmelden voor een gratis en volledig vrijblijvend bezoek aan huis om samen met een expert uw thuiswerkplek zo ergonomisch mogelijk in te richten. Er zal gekeken worden naar uw huidige werkplek en hoe deze zo comfortabel mogelijk gemaakt kan worden met kleine aanpassingen. 

Geen plaats in huis voor een extra bureau? Of liever thuiswerken vanaf de eettafel? Geen zorgen, er zijn genoeg opties om uw eettafel en stoel om te toveren tot een ergonomische werkplek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een ergonomisch zitkussen, voetensteun, mini statafel, laptop standaard, polssteun, ergonomische muis, etc. Wij komen graag langs zodat u ze kan uitproberen. 

Aanmelden kan tot en met 14 maart, de bezoeken vinden plaats in de week van 22 tot en met 26 maart. Wacht niet te lang met reserveren, want vol = vol!

Thuiswerkplek

Hoe verloopt zo’n bezoek?

  • Op een afgesproken tijd sturen wij iemand bij u thuis langs en wordt er samen gekeken naar uw huidige thuiswerkplek en wat er verbeterd kan worden. 

  • U mag alle producten die wij aanbieden uitproberen, om te kijken of ze geschikt zijn voor uw thuiswerkplek, functie en persoonlijke wensen. 

  • Als een product bevalt, kunt u deze direct bestellen en zorgen wij ervoor dat u het zo snel mogelijk in huis heeft.

  • Uiteraard draagt de thuiswerk adviseur een mondkapje en zal er 1.5 meter afstand gehouden worden.

Wat zijn de kosten van het bezoek?

Die zijn er niet! Het bezoek zelf is écht gratis en vrijblijvend als onderdeel van deze promotieactie. Heeft u tijdens het bezoek wat producten uitgeprobeerd maar zit er niet iets voor u bij? Geen probleem, u betaalt geen voorrijkosten of uurtarief. Hooguit een kopje koffie tijdens het bezoek.

Klinkt goed. Plan mij maar in! 

Via het onderstaande formulier kunt u helemaal vrijblijvend een afspraak inplannen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen over de exacte datum en het tijdstip waarop iemand langskomt. 

[wpforms html_class = "tatsu-wp-form-border-with-underline tatsu-wp-form-submit-rounded" id="4735"]
Privacy Settings
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Privacy Settings.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google